Malzemeler:
200 gr. mantar konservesi (küçük tombul mantarlar)
200 gr. kereviz yaprağı ya da kökü
100 gr. gravyer peyniri
1/2 limonun suyu
4 tatlı kaşığı çiğ krema
1 tatlı kaşığı konyak
4 kaşık zeytinyağı (ya da ayçiçeği veya mısır özü yağı)
Karabiber, Tuz
Hazırlanması:
Mantarları ve kereviz yapraklarını (ya da köklerini] çok ince dilimler halinde kesip çukur bir kaba doldurun ve üzerine küp şeklinde doğradığınız peynirleri koyun. Diğer taraftan, zeytinyağı, limon suyu, çiğ krema, konyak , tuz ve karabiberi çırparak karıştırın. 'Hazırladığınız salatanın üzerine döküp bir kere daha karıştırdıktan sonra servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder