Koyun etini ufak doğramalı, biraz sade yağ ile ufak doğranmış soğan ile birlikte tencereye atmalı, yavaş yavaş kavurmalı. Ayrıca biraz domates kavurup, tuzunu ve suyunu yeteri kadar koyup hafif ateşte pişirilmelidir.
10 Ekim 2008 Cuma
Basit Şekilde Tas Kebabı
BASİT ŞEKİLDE TAS KEBABI
Koyun etini ufak doğramalı, biraz sade yağ ile ufak doğranmış soğan ile birlikte tencereye atmalı, yavaş yavaş kavurmalı. Ayrıca biraz domates kavurup, tuzunu ve suyunu yeteri kadar koyup hafif ateşte pişirilmelidir.
Koyun etini ufak doğramalı, biraz sade yağ ile ufak doğranmış soğan ile birlikte tencereye atmalı, yavaş yavaş kavurmalı. Ayrıca biraz domates kavurup, tuzunu ve suyunu yeteri kadar koyup hafif ateşte pişirilmelidir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder