Malzemeler:
200 g. haşlanmış tavuk eti
200 g. haşlanmış mantar
2 olgun domates
100 g. kaşar peyniri
6 tatlı kaşığı zeytinyağı (ya da ayçiçeği veya mısırözü yağı)
2 tatlı kaşığı sirke
Karabiber
Tuz
Hazırlanması:
Zehirli olmayan Mantarları ve tavuk etlerini ince şekilde doğrayınız. Peyniri ve domatesleri de ince dilimler şeklinde kesin.
Çukurca ve derince bir tabağın içinde tuz, karabiber ve sirkeyi çatalla iyice çırpıp zeytinyağını da ilave ederek karıştırınız.
Tavuk etini, taze mantarları ve peynirleri sosun üzerine ilave ederek iyice karıştırınız.Büyük salata tabağının içine önce domatesleri, sonra üzerine hazırladığınız salatayı ilave ederek servis yapınız.
0 yorum:
Yorum Gönder